Nyheter

Velkommen til

Window of Hope

Personlig gave til fadderbarn

Du som er fadder:

HVIS du skulle ønske å pakke ned en liten personlig gave til gutten eller jenta di, blir det mulighet for å gi dem dette da 11 menn fra Bjerkreim reiser på besøk til barna den 24 nov :)

Bare kom å lever det på Gjedrem 50.

Søndag 3. desember 2017 arrangerer Window of Hope en Julelåvefest. Det er en hyggelig fest på låven for barn og voksne, for at vi skal kose og hygge oss, men også for å bidra til at andre får det bedre i livet. Vi samler inn penger til skoleprosjektet som heter Window of Hope. Sted: Gjedrem 50, Bjerkreim, fra klokken 16.

 

Låvefesten 2017

Lørdag 17. juni 2017 arrangerer vi Låvefest igjen. Dette er den 12. gangen vi har fest for alle interesserte, og det blir åpen butikk på dagen og fest på kvelden (og konsert med Valborg Bakke til slutt...)

Sett av dagen allerede, kom til Gjedrem og bli med på fest!!

Tur til Kenya

 

Siste del av juni 2017 reiser vi igjen til Hope. Det er flere som vil være med, men fortsatt god plass til flere...

 

Vi gleder oss alle til turen, og vi er veldig takknemlige og glade for at så mange har lyst til å være med ned for å se på prosjektet og hjelpe til med det som trengs. Det er alltid bra med nye øyne som ser ting fra en annen vinkel, så kan vi i fellesskap finne den beste løsningen og veien videre...

 

Dersom flere har lyst å bli med på tur er det bare å ta kontakt, vi reiser senere også...

 

Noen bilder fra tidligere turer:

Vanlig syn på safari i Masaai Mara

Punktering på veien

Livet langs hovedveien

April 2015

Ungdom i oppdrag har et team som har vært på Hope Academy i 3 uker. Både uio-teamet, lærerne og elevene har hatt 3 flotte uker.

 

Maggie ble intervjuet av Avisen Agder i forbindelse med at hun har fått inn over 110.000kr til Window of Hope gjennom bruktbutikken "Igjen og Igjen" (http://avisenagder.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=30725)